Raples.NL
/

De leukste raplessen van Nederland.

 

Klik hier voor desktopversie.

De leukste Workshop van Amsterdam.

Rap is niet meer weg te denken uit de hedendaagse popcultuur. Tijdens een rap workshop gaan de deelnemers aan de slag met teksten en beats. Dit kan zowel groepsgewijs als individueel. Onze professionele workshopleiders prikkelen elke deelnemer van jong tot oud. Wij werken met alle type kinderen/jongeren/volwassenen en hebben de juiste aanpak voor elk niveau. Onze workshopleiders hebben plezier in het delen van hun passie en dat plezier zorgt voor een enorm leuke beleving tijdens de rap workshop. Rap workshops zijn uitdagend, creatief én leerzaam.  

Programma & Leerdoelen.

De rap workshop start met uitleg over de geschiedenis van rap, ritme, onderwerpen en schrijftechnieken. Vervolgens zal het onderwerp besproken worden waar de rap over moet gaan. Na een gezamenlijke oefening gaan de deelnemers individueel of groepsgewijs hun eigen raptekst schrijven en oefenen. Optioneel kan er gekozen worden om deze op te nemen in onze mobiele studio. U maakt er een onvergetelijke beleving van wanneer u ervoor kiest om er een professionele videoclip bij te schieten.   

De deelnemers leren ritmisch een tekst te vormen. Ze leren zichzelf te presenteren op een podium of voor een publiek. Ze leren samen te werken door groepsgewijs een onderwerp uit te lichten. Ze leren emoties en/of specifieke onderwerpen uit te lichten. Ze leren deze om te zetten naar een eigen productie.


Tarieven:

U boekt al een rap workshop vanaf €200,-. Bij afname van meerdere workshops op één dag hanteren wij korting. Rap workshops voor deelnemers tot 21 jaar zijn vrijgesteld van 21% BTW. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Waarom RaplesNL?

Wij hebben 10 jaar ervaring.

Wij hebben professionele workshopleiders.

Wij bieden meer dan Raplessen aan. 

90% van onze klanten komt terug.

Werkzaam in Nederland en België.

Wij zijn erkend als officieel acceptant van de CJP Cultuurkaart. 

(Dit betekent dat u deze rap workshop gedeeltelijk of geheel kunt financieren vanuit uw CJP budget.)

Rap workshop boeken?

De workshops van Raples.nl zijn geschikt voor alle leeftijden en worden afgestemd op de deelnemers. Bij ons kun je onder andere terecht voor:  

Cultuurdagen: Wij stemmen het programma af op bestaande wensen en behoeften. Daarnaast zijn wij officieel acceptant van de CJP Cultuurkaart

CKV: Wij bieden ook lessenreeksen aan. Neem contact op voor meer informatie.  

Teambuilding: Op zoek naar een unieke teambuilding activiteit? Of een bedrijfsuitje? Tijdens een rap workshop komt u als team helemaal tot elkaar. Naast een flinke dosis creativiteit bieden onze workshops vooral erg veel plezier. 

(School)kampen: Workshops zijn bij uitstek geschikt voor schoolkampen. De meeste workshops kunnen zowel buiten als binnen uitgevoerd worden: plezier gegarandeerd! Penitentiaire inrichtingen en instellingen: wij organiseren workshops voor jong en oud en voor ieder niveau. Onze didactisch onderlegde workshopleiders zijn ook ervaren met het geven van workshops aan doelgroepen die meer aandacht nodig hebben. 

Vrijgezellenfeest: Het organiseren van een vrijgezellenfeest is zo geregeld als u een rapworkshop boekt. 


 


Neem vrijblijvend contact op met RaplesNL en laat u informeren over de verdere mogelijkheden in Rotterdam. 

E-mail: info@raples.nlTags:

Rapworkshops door heel Amsterdam. De leukste Rap workshop in Amsterdam. De leukste rap cursus van Amsterdam. Amsterdam-Noord, Amsterdam-Oost, Amsterdam-Zuid, Amsterdam-West. Overal Door Amsterdam verzorgen wij workshops Rap. Teamuitje? ckv op school? Basisschool en Middelbare scholen. Bedrijfsuitje of Vrijgezellenfeest. Wij verzorgen Een leuke rapworkshop op uw event. Een leuk bedrijfsevent? Probeer eens een Rap workshop. Rappen leren van een rapper. Rap lessen krijgen van een rapper in omgeving Amsterdam. Hip Hop Workshop.