Raples.nl
/

Rap Workshops | School | Cultuur | Onderwijs | CKV CJP dag | Teambuilding

 

De leukse Rap Workshops in Rotterdam?


RaplesNL beschikt over een netwerk van verschillende rapdocenten die actief zijn door heel Rotterdam en omstreken. Ons netwerk bestaat uit rapdocenten met een creatieve vooropleiding die in het bezit zijn van een VOG. 

Wij bieden de mogelijkheid om de Rap workshop in te zetten voor elke gelegenheid. De vorm van de workshop wordt door onze docenten namelijk volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers, de gewenste tijdsduur en het doel van de workshop. Tijdens de les maken deelnemers kennis met de basiselementen die nodig zijn om een goede rap te maken en worden gevuld met rapteksten schrijven, ritme aanhouden en het geven van een optreden. Ook kunt u een bepaald thema koppelen aan de rap workshop. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het jubileum van uw bedrijf of over een onderwerp zoals pesten om het in een klas bespreekbaar te maken. 


Er zijn verschillende Rap workshops in Rotterdam beschikbaar. Zo kan er een liedje worden opgenomen tijdens de workshop en is er zelfs een mogelijkheid om een videoclip op te nemen als eindproduct van de workshop. Er kunnen ook workshops geboekt worden zonder deze elementen. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een schoolactiviteit , een ckv les, een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje, wij verzorgen een onvergetelijke workshop. Neem vrijblijvend contact op met RaplesNL en laat u informeren over de verdere mogelijkheden in Rotterdam. E-mail: info@raples.nl

RAPLES.NL @SPARTA STADION


TAGS: Rapworkshops door heel Rotterdam. De leukste Rap workshop in Rotterdam. De leukste rap cursus van Rotterdam. Rotterdam-Noord, Rotterdam-Oost, Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West. Overal Door Rotterdam verzorgen wij workshops Rap. Teamuitje? ckv op school? Basisschool en Middelbare scholen. Bedrijfsuitje of Vrijgezellenfeest. Wij verzorgen Een leuke rapworkshop op uw event. Een leuk bedrijfsevent? Probeer eens een Rap workshop. Rappen leren van een rapper. Rap lessen krijgen van een rapper in omgeving Rotterdam. Hip Hop Workshop.